Svets i Krokom

Hej alla vackra fotografer och välkomna hit till min blogg som handlar om fotografi. Eller, vanligtvis brukar det göra det, men idag så tänkte jag prata om något lite annorlunda. Jag var nämligen och fotograferade på ett företag för inte så länge sedan som heter Nyhem Svets & Mek Limited Filial som är till för dig som behöver svetsare i Krokom bland annat.

Det var en väldigt trevlig upplevelse, för de som jobbade där var mycket trevliga och jag hade det riktigt kul under hela tiden som jag var där. De berättade lite om deras företag och de hjälper alltså människor som behöver antingen en bilverkstad eller svetsare i Krokom, Östersund och Bräcke med omnejd. Jag blev mycket positivt överraskad över hur professionella de verkade vara och över hur hög arbetsmoral de hade. De slutade nämligen inte med att arbeta för att jag stod och tog kort och pratade, utan såg till att hela tiden arbeta så att de inte hamnade efter i sin planering. Trots detta var de fortfarande mycket trevliga och glada, ås jag lämnade företaget med en positiv känsla som jag tänkte att jag skulle dela med mig av. Dessutom tog jag många fina bilder som jag också har tänkt att lägga upp så att ni får vara med på ett litet hörn i min lilla upplevelse. Hoppas att ni fann detta intressant, även om det inte riktigt handlade lika mycket om fotografi som det kanske brukar göra. Hoppas att ni har en bra dag och att ni får en glad midsommar.