Detta händer i mitt liv just nu

Vet att jag brukar visa er mina nytagna fotografier och att det är det ni helst vill se. Så är det att driva en fotoblogg. Idag blir det dock ett lite annorlunda inlägg, lite mer personligt kanske man kan säga, eller mest något som rör mitt liv snarare än bara fotografering. Det är att vi nu har gjort en badrumsrenovering här hemma. Äntligen. Vi pratade om att göra det länge, fick sedan tummen ur att ringa till Badrumsbyggarn Jämtland i Östersund och se till att få över deras hantverkare.

Det tar visserligen lite tid med själva badrumsrenoveringen och det kostar ganska mycket också, men det blir definitivt värt det ändå. Badrummet, som det såg ut innan renoveringen, var alldeles för slitet och inte alls roligt. Det var lite pinsamt när vi hade över gäster på middag och de skulle gå på toaletten. Men nu efter Badrumsbyggarn Jämtlands goda arbete så kan vi ha gäster över och visa upp badrummet med gott samvete.

Får se vad jag ska göra nu resten av dagen. Det är för en gångs skull riktigt fint väder så kanske går ut och går en promenad, har inte riktigt bestämt mig än men tror att jag ska ut och gå en kort sväng med kameran här i Östersund och klippa lite fotografier. Kanske laddar upp dem här sen också, så att ni faktiskt kan se och läsa om det nu vill här på bloggen, istället för som jag nu har lurat er att läsa om min badrumsrenovering istället för min fotografering.