Strömavbrott i min fotostudio

Att jobba som fotograf med sin egen studio i Karlstad, det har väldigt många fördelar. Det är verkligen mitt drömyrke och att jag kan leva på det är ju egentligen helt fantastiskt. Dock så har det sina nackdelar ibland också, eller nackdelar och nackdelar, men det finns sina problem med det också. Ett exempel är som förra veckan när det blev strömavbrott och ljusen gick sönder. Ljusen som jag använder vid alla fotografering i studio för att få det där perfekta ljuset.

Ringde direkt efter elektriker, från de på NFs Elservice i Värmland i Karlstad. Sökte på nätet efter elektriker i Karlstad och jour för att få tag på några som jobbade så att de skulle kunna komma över och fixa problemet så snabbt som möjligt och det tycker jag faktiskt verkligen att de gjorde, så har ingenting som helst negativt att säga om NFs Elservice i Värmland utan de kan jag verkligen varmt rekommendera. Faktum är att jag nog kommer att skriva upp deras telefonnummer någonstans där det är lättillgängligt så att jag direkt kan ringa deras elektriker om det är något annat som inte fungerar eller om det skulle gå en propp eller något annat som jag inte kan fixa på egen hand.

Det jag menar är att jag är så beroende av att varje fotografering jag ska göra fungerar och blir bra, för att det är den enda inkomsten jag får. Och om det krånglar alldeles för mycket så kanske klienterna blir irriterade och så kommer de att tala negativt om mig och min fotografering istället för positivt beröm.