Kosmetisk tatuering och modellelerande

Att jobba som fotograf likväl som att jobba som modell är ganska annorlunda jobb men samtidigt någonting som är väldigt roligt. Dock så kräver det att man hela tiden ska vara på topp och verkligen se bra ut för fotografen och bilderna. Jag vet inte om jag skulle klara av det. Tror inte direkt att jag har utseendet för att bli modell, men även om jag hade det så är jag osäker på om jag faktiskt skulle vilja jobba som modeller, tror faktiskt inte riktigt att det är min sak. Finns så mycket annat att göra istället.

Jag har dessutom redan ganska mycket kroppskomplex och svårt för att acceptera mig själv för hur jag faktiskt ser ut. Jag går till exempel och gör kosmetisk tatueringBeauty by Jenna här i Södertälje. En kosmetisk tatuering är helt enkelt en tatuering av smink, där man kan fixa olika delar av ansiktet så att det ser ut som att man har smink trots att man inte har det. Så slipper man det här jobbiga med att vakna upp på morgonen och möta sin egen blick i spegeln och känna avsky utan att faktiskt kunna vara stolt och trivas med hur man ser ut. Sen kanske det är lite fusk att göra en kosmetisk tatuering och jag vet att jag egentligen borde acceptera mig själv för hur jag ser ut annars också även utan att ha gjort den kosmetiska tatueringen.

Så jag tror inte att modellerandet skulle vara något för mig. Trivs med hur jag har det nu och med att gå på mina behandlingar på Beauty by Jenna för att få ögonbrynen i målade och även få lite rödare läppar. Det gör verkligen enorm skillnad, åtminstone skillnad i mitt självförtroende.