Byggföretag i Landskrona

Min fotograf-blogg vet jag är uppskattad av många, och det ger mig mycket glädje att få skriva för er, men också för mig själv. Att arbeta som fotograf är det roligaste jag någonsin har gjort, samtidigt som det också är det mest krävande. Att konstant vara kreativ tar på energin, men det är samtidigt ett måste. Energin får man tillbaka i form av foton man blir riktigt nöjd med, och som kunder blir nöjda med. Att kunna ta en bra bild på vad som helst är kanske det som fotografen är mest känd för, och även fast det inte är min grej, ser jag också skönheten i det lilla och vardagliga. Men, det som jag tänkte skriva om idag handlar faktiskt om att jag har byggt ut min fotostudio. Behovet har funnits där ett tag, men det har inte funnits pengar eller ork att ta tag i det. 

För ett halvår sedan kontaktade jag DIAZ Bygg, ett byggföretag i Landskrona som flera bekanta till mig har anlitat tidigare, och som de har varit mycket nöjda med. Jag berättade om mina idéer för dem, och de verkade bli ganska så exalterade över det, vilket kändes mycket roligt. Jag vill ju att de ska vara lika exalterade som jag över slutresultatet, och nöjda med sin tjänst. Och proffsigare byggföretag får man leta efter! Jag skulle vilja påstå att det blev nästan exakt så som jag ville att det skulle bli, och min fotostudio är nu så perfekt som den kan bli för mina behov.