Fick precis hem våra nya vitvaror

Okej, jag sa att jag inte skulle skriva något mer strunt idag utan att jag skulle hålla mig till fotograferingen. Att jag inte skulle göra något annat inlägg än ett med bilder som jag tagit utomhus i det fina vädret. Det var ingen lögn men jag kom på att jag ju har något mer att berätta, så tänker att om jag skriver om det nu också och så kan ni sen i eftermiddag få se fotografierna istället. För jag behöver skriva av mig om mer än bara badrumsrenoveringen för vi har ju även fått hem nya vitvaror från BL:s Hushållsmaskiner vilket jag helt glömde av.

Förstår inte hur jag kunde glömma av det och inte skriva något om det men jag gör det nu i alla fall. Bättre sent än aldrig. För vi hade beställt vitvaror från BL:s Hushållsmaskiner för några veckor sedan och nu fick vi äntligen hem dem och de är verkligen så snygga som jag tänkte mig att de skulle vara. Har verkligen ingenting negativt att säga om BL:s Hushållsmaskiner överhuvudtaget.

Vitvarorna som vi beställde var kyl och frys i de vanliga enkla moderna i vitt. Kommer passa in bra. Det är ett stort helhögt kylskåp och en likadan frys och jag tycker verkligen att det är snyggt. Kan man tycka det om något som ändå är ganska tråkigt, för det är bara vitvaror som man har betalt mycket pengar för men jag tycker att det är så skönt att kunna byta ut de gamla och få in de här nya snygga istället.