Bröllopsfotograf

Jag vill berätta er historia i bilder!

Min grundidé med hur jag tar bilderna på ett bröllop, är helt enkelt så som jag själv skulle vilja få mitt eget fotograferat! Att försöka få med så mycket kärlek och glädje som det bara går, och sen toppa med redigering av bilderna för att få fram den rätta tonen och känslan!

Jag har tagit fram fyra stycken paket som brukar fungerar för de flesta, från stora till små, från korta till långa bröllop. Av mig får ni alltid bilderna levererade som högupplösta Jpeg, vilket innebär att ni kan göra framkallningar och förstoringar vart och när ni själva vill! Vill ni ha hjälp med framkallning av bilder eller en fin Coffee Table Book så kan jag självklart hjälpa er med det.
Antal bilder som är uppskattade i paketen är vad ni minst kan räkna med. Jag jobbar inte per bild utan ni får helt enkelt alla bilder som jag tycker blir bra!

Om ni har egna önskemål så skicka mig ett mail eller slå mig en signal på mob: 0708-145636 så löser vi säkert det. Om ni vill se fler bilder från mina bröllop besök min blogg!
Hoppas att min stil faller er i smaken och tror ni att jag kan vara en fotograf för er, så tveka inte att höra av er.

Jag bor i Västerås och fotograferar bröllop i hela Sverige eller där ni önskar.

Min prislista hittar ni här, Prislista Bröllop.

Ska ni gifta er 2015? Kom ihåg att boka i tid så att erat datum finns ledigt!

Bästa hälsningar /Henrik Mill
epost: henrik@uppdragmedia.se
mob: 0708-145636